foto

Moa Myrén

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Leka färdigt
2013 Förtroligheten
2012 Afro
2008 Krasoplavci

TV seriály

2015 Blå ögon (TV seriál)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)

Dokumentární

1990 Dumhet eller brott : En film i 5 akter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace