foto

Allen Hamilton

  • nar. 28.9.1935 (85 let)
    Weymouth, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ticket Out
2010 NoNAMES
2004 Justice
2001 Duše mrtvých
2000 Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1998 Traces of Insanity (TV film)
1996 Řetězová reakce
1994 Malá velká liga
1993 Nezkrotné srdce
Uprchlík
1992 In the Shadow of a Killer (TV film)
1991 Lucky Day (TV film)
Sám a sám
1990 Miss Missouri
1989 Návrat (TV film)
Vězeň
1985 First Steps (TV film)
Zákon mlčení
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1979 Dummy (TV film)
1978 Christmas to Remember, A (TV film)

TV seriály

1978 Awakening Land, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky