foto

Jacob Jarek

  • nar. Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Valhalla
2017 3 ting
Darkland
2016 Shelley
2015 Lukasův svět
Motorkáři
2011 M for Markus
2010 Dva kamarádi

TV seriály

2019 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2010 1989 (Když mi bylo pět)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace