foto

Angel Tompkins

  • nar. 20.12.1942 (76 let)
    Albany, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Extreme Honor
1991 Joey Takes a Cab
1989 Crack House
Neúprosný
1988 Not of This Earth
Tygří pohádka
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Dangerously Close
Murphyho zákon
The Naked Cage
1980 Aligátor
The Starlost: Deception (TV film) - a.z.
1979 Buffalo Soldiers (TV film)
1978 The One Man Jury
Včely
1977 The Farmer
1975 Walking Tall Part II
You Lie So Deep, My Love (TV film)
1974 How to Seduce a Woman
The Teacher
1973 Trpasličí gang
Šéf je mrtvý
1972 Konec rozkvětu
Probe (TV film)
1970 Miluji svojí ženu
1969 Hang Your Hat On the Wind

TV seriály

1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Miss Galaxie (S02E21)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Krádež na zakázku (S02E07)
Nikdo to neumí lépe (S01E20)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace