foto

Bartłomiej Nowosielski

  • nar. 15.10.1979 (40 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chłopcy z motylkami

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S09E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kocie oczy (S11E09)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#elias (S01E04)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Przeprowadzka (S08E13)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny upadek (S07E05)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (9)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercze lato (S02E01)
Pozdrowienia z Łodzi (S01E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Krew nie woda (E07)
Zdrada (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky