foto

Greta Burzyńska

  • nar. 8.4.1993 (27 let)
    Gniezno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mistrz
2019 Jak sbalit milionáře
2017 Porady na zdrady

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ośrodek (S24E09)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Pokusa (S04E07)
Na sygnale (TV seriál)
Płytki grób (S07E09)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Vistula Beach (S20E01)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Czynnik ludzki (S19E19)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szach mat (S02E09)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Jestem winna (S17E36)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky