foto

Sergej Vidinějev

  • nar. 15.4.1961 (59 let)
    Vladivostok, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
2005 Ně chlebom jedinym
2004 Countdown
Recept kolduni
2003 A poutru oni prosnulis
2001 Lvinaja dolja

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
Strana 03 (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Avtomatčiki (S05E03)
2011 Kodex česti (TV seriál)
Afera (S05E03)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E06)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Princessa i niščenka (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Koroleva krasoty (E07)
Gluchar (TV seriál)
Nastojaščaja rabota (S01E16)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Volki (S01E01)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Jarosť (S01E11)
Advokat (TV seriál)
Krovavyj sport (S04E06)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Živymi ili mertvymi (S02E02)
Syščiki (TV seriál)
Zapach děněg (S03E04)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ržavčina (S03E03)
2001 FM i rebjata (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky