foto

Larisa Něgrejeva-Cesljak

  • nar. 21.2.1957 (62 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
2010 Ment v zakoně 3: Za vse v otvetě (TV film)
2009 Laskovyj maj
2008 Agentstvo "Mečta" (TV film)
1996 Naučnaja sekcija pilotov
1989 Nočevala tučka zolotaja...
1988 Sčastlivčik
1987 Krejcerova sonata
1985 Zavěščanije
1983 Mať Marija
1981 Duše
1979 V mojej smerti prošu vinit Klavu K.
1976 Pozovi meňa v dal světluju
1975 To snad není možné!

TV seriály

2014 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Grani odinočestva (S05E06)
Semejnyje tradicii (S05E05)
Saša pljus (S05E04)
další epizody (6)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
Ograblenije po-trigorski (S04E05)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
další epizody (6)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
Kredit doverija (S03E02)
další epizody (4)
2009 Žurov (TV seriál)
Predvybornyj chod (S01E06)
2008 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
Trigorskij Otěllo (S02E02)
Vybor (S02E01)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Avral (S01E02)
Volki (S01E01)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace