foto

Taťjana Ucharova

  • nar. 19.4.1946 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Samaja svetlaja ťma
2016 Jejo zvali Mumu
2014 Ješčjo odin god
Polcarstva za ljubov (TV film)
2007 Medvěžja ochota
1982 Nas věnčali ně v cerkvi
1981 Otstavnoj kozy barabanščik
1980 Amnistiya
1979 Mužčiny i ženščiny
1978 Čelověk, kotoromu vězlo
1973 Eto silněje meňa
Červená kalina
1961 Můj přítel Kolka

TV seriály

2016 Graždanskij brak (TV seriál)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Grani odinočestva (S05E06)
Semejnyje tradicii (S05E05)
Saša pljus (S05E04)
další epizody (6)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
Ograblenije po-trigorski (S04E05)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
další epizody (6)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cena ošibki (S03E17)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
Kredit doverija (S03E02)
další epizody (4)
2008 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
Ochota na prizraka (S02E03)
Trigorskij Otěllo (S02E02)
2007 Putějcy (TV seriál)
Klofelinščica (S01E11)
Soldaty 12 (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Avral (S01E02)
Volki (S01E01)
1982 Professija - sledovatěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky