foto

Suzi Dougherty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Loved Ones
2002 Královna prokletých
2000 Černý anděl (TV film)
1999 Hon na čarodějnice (TV film)
1996 Láska a jiné katastrofy
River Street
1993 Body Melt
1987 The Year My Voice Broke

TV seriály

2018 Fighting Season (TV seriál)
2016 Případ Kettering (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
Marshall Law (TV seriál)
2001 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Polibek škorpiona (E19)
1998 Ranaři (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace