foto

Wayne Crawford

  • nar. 1947
    Geneva, New York, USA
  • zem. 30.4.2016
    Winston-Salem, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Snake Island
1997 U'bejani
1986 Jake Speed
1983 Dívka z údolí
Trial by Terror
1978 Barracuda
1977 Avenged
Cheering Section
1975 God's Bloody Acre

TV seriály

1993 Okavango (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2002 Snake Island
1997 U'bejani
1994 Amerikanskiy Blyuz (TV film)
1991 Lordi zločinu
1989 The Evil Below
1978 Barracuda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky