foto

Robert Hughes

  • nar. 16.10.1961 (58 let)
    Royal Oak, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1966 Vladimir Nabokov

TV seriály

2019 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Speech and Debate League of Death and Destruction Cross Town Explosion Event (S02E32)
First Impressions (S02E31)
Cavendish (S02E30)
další epizody (6)
2018 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Ride Along Little Doggie (S02E26)
Adventure Buddies (S02E25)
The Dog Who Knew Too Much (S02E24)
další epizody (26)
2017 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
A Christmas Peril (S01E36)
Milo Murphy's Halloween Scream-A-Torium! (S01E35)
Fungus Among Us (S01E34)
další epizody (26)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Wilder West (S01E10)
Worked Day (S01E09)
Smooth Opera-tor (S01E08)
další epizody (10)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
1966 Vladimir Nabokov

TV seriály

2016 Bunnicula (TV seriál)
Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Vladimir Nabokov

TV seriály

2016 Bunnicula (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky