foto

Will Arnett

  • nar. 4.5.1970 (48 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Will Arnett je kanadský herec, který si získal světovou popularitu díky úspěšnému sitcomu ARRESTED DEVELOPMENT, v němž hrál bratra Jasona Batemana, sukničkáře, podvodníka a mága Goba. Od skončení seriálu v roce 2006 ušel velký kus cesty a stal se v Americe velmi oblíbeným komikem. Ztvárnil několik vedlejších filmových i seriálových postav, z nichž za zmínku stojí např. záporák Stranz Van Waldenberg z filmu BLADES OF GLORY, kde se objevil po boku Willa Ferrela a Jona Hedera či úspešný sitcom 30 ROCK, v němž ztvárnil nezapomenutelného Devona Bankse, gaye, rivala a úhlavního nepřítele Aleca Baldwina.

Narodil se v Torontu. Matka ho již jako teenagera podporovala v herectví, a tak se Will zúčastnil několika konkurzů na reklamy a hrál na střední škole. Brzy si uvědomil, že herectví by se chtěl ve svém životě věnovat naplno, a proto se ve dvaceti letech rozhodl přestěhovat do New Yorku. Zde studoval na Lee Theatre and Film Institute, kde studovali např. Robert de Niro či Angelina Jolie.

Jako začínající herec nebyl Arnett příliš úspěšný. Hrál menší role v televizních filmech a objevil se i v několika seriálech, které však byly zrušeny již po pár odvysílaných epizodách. Prohlásil, že celkově šlo o temné období jeho života a byl dokonce tak zdeptaný, že začal mít problémy s alkoholem. Avšak za pomoci svých přátel se z nich dostal a rozhodl se svou hereckou kariéru pořádně nastartovat.

Opět se však potýkal spíš s neúspěchem; jeden seriál byl zrušen po odvysílání první části, další, u nás nepříliš známý sitcom STILL STANDING se sice stal celkem úspěšným, ale Willova role byla vystřižena po prvním díle. Arnett se rozhodl, že už se žádnému začínajícímu seriálu neupíše, ale naštěstí se nechal svým agentem přemluvit ke konkurzu na další připravovaný sitcom...Byl rok 2003 a tím sitcomem bylo právě ARRESTED DEVELOPMENT.

Přestože se Will Arnett stal známou hvězdou, na stříbrném plátně dosud nezazářil. Doufejme, že se to brzy změní.

Toumyk

Herecká filmografie

Filmy

2019 LEGO® příběh 2
2018 Show Dogs
Teen Titans Go! To the Movies
2017 LEGO® Batman film
Velká oříšková loupež 2
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
The World's Biggest Asshole
Želvy Ninja 2
2014 BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (TV film)
LEGO® příběh
Velká oříšková loupež
Želvy Ninja
2012 First Look: Ultimate Teaser Trailer
Muži v černém 3
2011 Fight For Your Right Revisited
2010 Jonah Hex
Já, padouch
Rande v Římě
2009 B.O.B.'s Big Break
G-FORCE
Jarní prázdniny
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (TV film)
Monstra vs. Vetřelci
2008 Bang Blow & Stroke
Horton
Poloprofesionál
Rocker
2007 Bacha na balóny
Bratři Solomonovi
Grindhouse: Don't
Ledově ostří
On Broadway
Pirát silnic
Ratatouille
2006 All-Star American Destiny Trek
Doba ledová 2: Obleva
Hurá do basy
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Sebevrazi - Love story z onoho světa
2005 Příšerná tchyně
Začít úplně jinak
2004 Despacito
2003 Neporažený (TV film)
2001 Loomis (TV film)
Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
2000 The Acting Class
1999 Waiting Game, The
1998 Broken Giant, The
Southie
Weekend Getaway
1996 Close Up
Edův příští krok

TV seriály

2018 Arrested Development (TV seriál)
Family Leave (S05E01)
2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (8)
Hot Date (TV seriál)
Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day Five (S02E05)
Day Four (S02E04)
další epizody (6)
BoJack Horseman (TV seriál)
What Time Is It Right Now (S04E12)
Time's Arrow (S04E11)
lovin that cali lifestyle!! (S04E10)
další epizody (12)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (8)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Kidnaps Gretchen! (S02E04)
BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
That's Too Much, Man! (S03E11)
It's You (S03E10)
další epizody (12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Escape from L.A. (S02E11)
Yes And (S02E10)
další epizody (12)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
BoJack Horseman: The BoJack Horseman Story, Chapter One (S01E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Piráti ze Springfieldu (S25E09)
2013 Millerovi (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Game Over (S07E09)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Idiots Are People Three! (S06E03)
2011 Up All Night (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Plan B (S05E18)
Kancl (TV seriál)
Search Committee (S07E24)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sit Down, Shut Up (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Lizina Talk Show (S04E07)
Pád vzhůru (S04E02)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Reparát (S03E01)
Nástupce (S02E13)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Život je boj (S02E02)
Ohňostroj (S01E18)
2006 Freak Show (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Bezpracný zisk (S04E02)
Dluhy veřejné i soukromé (S04E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Angels (S04E06)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Intenzivní bolest (S02E12)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)
2015 Being Canadian
2013 Arrested Development Documentary Project, The
2012 Mansome

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
Skutečnost nebo kouzla (TV pořad)
The ArScheerio Paul Show (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Make Some Noise (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Flaked (TV seriál)
Westminster (S01E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
That Went Well (S03E12)
That's Too Much, Man! (S03E11)
It's You (S03E10)
další epizody (12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Out to Sea (S02E12)
Escape from L.A. (S02E11)
Yes And (S02E10)
další epizody (12)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Hates the Troops (S01E02)
BoJack Horseman: The BoJack Horseman Story, Chapter One (S01E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day One (S02E01)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Flaked (TV seriál)
Day Four (S02E04)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace