foto

Will Arnett

  • nar. 4.5.1970 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Will Arnett je kanadský herec, který si získal světovou popularitu díky úspěšnému sitcomu ARRESTED DEVELOPMENT, v němž hrál bratra Jasona Batemana, sukničkáře, podvodníka a mága Goba. Od skončení seriálu v roce 2006 ušel velký kus cesty a stal se v Americe velmi oblíbeným komikem. Ztvárnil několik vedlejších filmových i seriálových postav, z nichž za zmínku stojí např. záporák Stranz Van Waldenberg z filmu BLADES OF GLORY, kde se objevil po boku Willa Ferrela a Jona Hedera či úspešný sitcom 30 ROCK, v němž ztvárnil nezapomenutelného Devona Bankse, gaye, rivala a úhlavního nepřítele Aleca Baldwina.

Narodil se v Torontu. Matka ho již jako teenagera podporovala v herectví, a tak se Will zúčastnil několika konkurzů na reklamy a hrál na střední škole. Brzy si uvědomil, že herectví by se chtěl ve svém životě věnovat naplno, a proto se ve dvaceti letech rozhodl přestěhovat do New Yorku. Zde studoval na Lee Theatre and Film Institute, kde studovali např. Robert de Niro či Angelina Jolie.

Jako začínající herec nebyl Arnett příliš úspěšný. Hrál menší role v televizních filmech a objevil se i v několika seriálech, které však byly zrušeny již po pár odvysílaných epizodách. Prohlásil, že celkově šlo o temné období jeho života a byl dokonce tak zdeptaný, že začal mít problémy s alkoholem. Avšak za pomoci svých přátel se z nich dostal a rozhodl se svou hereckou kariéru pořádně nastartovat.

Opět se však potýkal spíš s neúspěchem; jeden seriál byl zrušen po odvysílání první části, další, u nás nepříliš známý sitcom STILL STANDING se sice stal celkem úspěšným, ale Willova role byla vystřižena po prvním díle. Arnett se rozhodl, že už se žádnému začínajícímu seriálu neupíše, ale naštěstí se nechal svým agentem přemluvit ke konkurzu na další připravovaný sitcom...Byl rok 2003 a tím sitcomem bylo právě ARRESTED DEVELOPMENT.

Přestože se Will Arnett stal známou hvězdou, na stříbrném plátně dosud nezazářil. Doufejme, že se to brzy změní.

Toumyk

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rachot
2019 LEGO® příběh 2
2018 Mladí Titáni do toho!: Ve filmu
Psí detektiv
2017 LEGO® Batman film
Velká oříšková loupež 2
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
The World's Biggest Asshole
Želvy Ninja 2
2014 LEGO® příběh
Velká oříšková loupež
Vánoční speciál BoJacka Horsemana: Sabrinino vánoční přání (TV film)
Želvy Ninja
2012 First Look: Ultimate Teaser Trailer
Muži v černém 3
2011 Fight For Your Right Revisited
2010 Jonah Hex
Já, padouch
Rande v Římě
2009 B.O.B.'s Big Break
G-FORCE
Jarní prázdniny
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (TV film)
Monstra vs. Vetřelci
2008 Bang Blow & Stroke
Horton
Poloprofesionál
Rocker
2007 Bacha na balóny
Bratři Solomonovi
Grindhouse: Don't
Ledově ostří
On Broadway
Pirát silnic
Ratatouille
2006 All-Star American Destiny Trek
Doba ledová 2: Obleva
Hurá do basy
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Sebevrazi - Love story z onoho světa
2005 Příšerná tchyně
Začít úplně jinak
2004 Despacito
2003 Neporažený (TV film)
2001 Loomis (TV film)
Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
2000 The Acting Class
1999 Waiting Game, The
1998 Broken Giant, The
Southie
Weekend Getaway
1996 Close Up
Edův příští krok

TV seriály

2020 BoJack Horseman (TV seriál)
Bylo to celkem fajn (S06E16)
Výhled na půli cesty dolů (S06E15)
Angela (S06E14)
další epizody (8)
2019 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
Rychle, dokud je pryč (S06E08)
Tvář deprese (S06E07)
Hledá se ledvina (S06E06)
další epizody (8)
2018 BoJack Horseman (TV seriál)
Přerušený pořad (S05E12)
Paráda (S05E11)
Hlava v oblacích (S05E10)
další epizody (12)
Arrested Development (TV seriál)
The Fallout (S05E16)
Courting Disasters (S05E15)
Saving for Arraignment Day (S05E14)
další epizody (16)
2017 Hot Date (TV seriál)
Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (8)
Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day Five (S02E05)
Day Four (S02E04)
další epizody (6)
BoJack Horseman (TV seriál)
Kolik je hodin? (S04E12)
Šíp času (S04E11)
Ach, ta Kalifornie! (S04E10)
další epizody (12)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (8)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy unáší Gretchen! (S02E04)
BoJack Horseman (TV seriál)
To šlo dobře (S03E12)
To už je moc, chlape! (S03E11)
Jsi to ty (S03E10)
další epizody (12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Osamění (S02E12)
Útěk z Los Angeles (S02E11)
Ano a (S02E10)
další epizody (12)
Millerovi (TV seriál)
Hero (S02E11)
Louise Louise (S02E10)
Highway to the Manger Zone (S02E09)
další epizody (5)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish (S01E13)
BoJack nenávidí armádu (S01E02)
BoJack Horseman: Příběh BoJacka Horsemana, kapitola první (S01E01)
Millerovi (TV seriál)
Papa Was a Rolling Bone (S02E06)
Con-Troversy (S02E05)
You Are the Wind Beneath My Wings, Man (S02E04)
další epizody (19)
Simpsonovi (TV seriál)
Piráti ze Springfieldu (S25E09)
2013 Millerovi (TV seriál)
Carol's Parents Are Coming to Town (S01E10)
You're in Trouble (S01E09)
Internet Dating (S01E08)
další epizody (10)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Game Over (S07E09)
Arrested Development (TV seriál)
Blockheads (S04E15)
Off the Hook (S04E14)
It Gets Better (S04E13)
další epizody (13)
2012 Up All Night (TV seriál)
The Wedding (S02E11)
First Snow (S02E10)
I Can't Quit You (S02E09)
další epizody (24)
Cleveland show (TV seriál)
A General Thanksgiving Episode (S04E03)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Idiots Are People Three! (S06E03)
2011 Up All Night (TV seriál)
First Christmas (S01E11)
Week Off (S01E10)
Hiring and Firing (S01E09)
další epizody (11)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Plan B (S05E18)
Kancl (TV seriál)
Search Committee (S07E24)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Set Up (S02E13)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
Sit Down, Shut Up (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Lizina Talk Show (S04E07)
Pád vzhůru (S04E02)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Reparát (S03E01)
Nástupce (S02E13)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Život je boj (S02E02)
Ohňostroj (S01E18)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hank Gets Dusted (S11E05)
2006 Freak Show (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Development Arrested (S03E13)
Exit Strategy (S03E12)
Family Ties (S03E11)
další epizody (5)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Making a Stand (S03E08)
Prison Break-In (S03E07)
The Ocean Walker (S03E06)
další epizody (20)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Afternoon Delight (S02E06)
Sad Sack (S02E05)
Good Grief! (S02E04)
další epizody (20)
Will a Grace (TV seriál)
Taneční soutěž (S07E02)
2003 Arrested Development (TV seriál)
My Mother the Car (S01E08)
In God We Trust (S01E07)
Visiting Ours (S01E06)
další epizody (8)
Odd Job Jack (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Bezpracný zisk (S04E02)
Dluhy veřejné i soukromé (S04E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Angels (S04E06)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Intenzivní bolest (S02E12)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)
2015 Being Canadian
2013 Arrested Development Documentary Project, The
2012 Mansome

Hudební videoklipy

2011 Make Some Noise (hudební videoklip)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Flaked (TV seriál)
Westminster (S01E01)
BoJack Horseman (TV seriál)
To šlo dobře (S03E12)
To už je moc, chlape! (S03E11)
Jsi to ty (S03E10)
další epizody (12)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Osamění (S02E12)
Útěk z Los Angeles (S02E11)
Ano a (S02E10)
další epizody (12)
2014 BoJack Horseman (TV seriál)
BoJack nenávidí armádu (S01E02)
BoJack Horseman: Příběh BoJacka Horsemana, kapitola první (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day Five (S02E05)
Day Four (S02E04)
další epizody (6)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (8)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
Day One (S02E01)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
7th (S01E07)
Shell (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Flaked (TV seriál)
Day Four (S02E04)

Host

Fanoušci tvůrce