foto

Romany Malco

  • nar. 18.11.1968 (49 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento americký herec se narodil 18. listopadu 1968. Přestože se narodil v Brooklynu, tak má předky z Trinidadu a Tobaga. Jako teenager se přestěhoval do Texasu, kde navštěvoval Ross S Euro High School. Po dokončení studia založil rapovou skupinu, RMG. Poté co se přesunuli do Los Angeles tak podepsali kontrakt se společností Virgin Records.

U filmu se začal pohybovat v roce 1997, kdy pracoval jako hudební producent u snímku ÚCHYL. První výraznější roli měl v roce 2005 ve snímku Judda Apatowa 40 LET PANIC, kde hrál postavu jménem Jay. A chvíli poté přišla jeho prozatím nejvýznamnější role. Hrál drogového dealera Conrada v seriálu televize Showtime – TRÁVA.

Díky roli Jaye byl nominován hned na dvě ceny – Best Breaktrough Performance a Best On-Screen Team. Rolí Conrada si pro změnu vysloužil nominace na cenu Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series a to v letech 2007 a 2008. Mimo to se objevil ve vedlejších rolích několika snímků, namátkou TUXEDO, FEŠÁK CHURCHILL nebo LEDOVĚ OSTŘÍ.

Na podzim roku 2010 se objevil v seriálu televize ABC, v dramatu NO ORDINARY FAMILY.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Night School
Prison Logic
2016 Almost Christmas
Když se zlomí větev
2015 The DUFF
2014 Mysli taky jako chlap
Pět nejlepších
2013 Frajeři ve Vegas
2012 Mysli jako on
2011 Hot Dudes with Kittens
Malý kousek nebe
2009 Off Duty (TV film)
Saint John of Las Vegas
2008 Baby Máma
Guru lásky
2007 Ledově ostří
2006 Prodám šéfa zn. spěchá
2005 40 let panic
2004 Death and Texas
Fešák Churchill
True Vinyl
2002 Tuxedo
White Boy
2001 Château, The
Profesionál
Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
2000 Super kšeft
1999 Corrupt
The Wrecking Crew
Urban Menace

TV seriály

2018 A Million Little Things (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Ničemové (TV seriál)
Needles (E10)
Seahorse (E09)
Broodstock (E08)
další epizody (10)
2012 Unsupervised (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Výlet do cely smrti (S03E08)
Pro Bono (S03E04)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ osamělé holubičky (S01E05)
2007 Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
Risk (S03E13)
další epizody (15)
2006 Americký táta (TV seriál)
Camp Refoogee (S03E01)
Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (12)
2005 Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Zapalovač za trest (S01E09)
Vyšší vzdělání (S01E07)
další epizody (9)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Dokumentární

2005 Weeds: Suburban Shakedown (TV film)

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Prison Logic

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Prison Logic

Producentská filmografie

Filmy

2018 Prison Logic
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace