foto

Susanne Rossouw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Wie wir wurden, was wir sind (TV seriál) - vyp.
2013 Tanec na obrazovce - vyp.
Universum History (TV seriál) - herec, vyp.
2012 Bergwelten (TV seriál) - vyp.
2011 Terra Mater (TV seriál) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace