foto

Henry Judd Baker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Super
1989 Quinnův případ
1988 Blue Jean Cop
Čistý a střízlivý
1986 America
Dům za všechny peníze
1985 Po zavírací době
1982 Mstitelé
1981 Sousedé
1980 Na lovu
1978 Prsty
1977 Short Eyes
1974 Seizure

TV seriály

1989 Správná modrá (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace