foto

Ernest Misko

  • nar. 29.4.1936 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Homecoming
2007 Motel smrti
2006 Nesahejme psům na párky
2005 The Cabinet of Dr. Caligari
1998 Hyacinth
1983 Happy (TV film)
1979 California Dreaming
1977 Pochoduj nebo zemři

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

1991 Oživlá panenka
1987 Under Cover
1984 Písničkář
1981 Ruka
1979 Friendly Fire (TV film)

TV seriály

1995 Pointman (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky