foto

Anson Downes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Poison Rose
2000 Bar Hopping (TV film)
1992 Boris a Nataša
1991 Zlaté okovy
1988 Nemůžeš uspěchat lásku
1985 Appointment with Fear
Dokonalí
1980 Loose Shoes
Městský kovboj
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
1976 Carrie

TV seriály

1990 Dave Thomas Comedy Show, The (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Perfect Fit
2000 Bar Hopping (TV film)
1992 Boris a Nataša
1991 Zlaté okovy

TV seriály

1990 Dave Thomas Comedy Show, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Bar Hopping (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky