foto

Luis Lam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Flip That Romance (TV film)
2018 Truly, Madly, Sweetly (TV film)
Vraždy odvedle: Osudový čin (TV film)
2017 Eat, Drink & Be Buried: A Gourmet Detective Mystery (TV film)
Vše pro lásku (TV film)
2016 My Christmas Dream (TV film)
2010 Jaded
2009 Phantom Racer (TV film)
2000 Protection

TV seriály

2007 About a Girl (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunting Party (S05E11)
Forbidden Fruit (S05E01)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Speak Now (S03E08)
Looking Glass (S03E07)
Total Awareness (S03E05)
2003 Alienated (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Mountain (S02E17)

Dokumentární

2019 Sandra Oh, Inspiration
2010 No Fun City
2006 Very Bad Men (TV seriál)

TV pořady

2007 Two Coreys, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky