foto

Alexander Kučerenko

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Smrť ministra (TV film)
2003 Želary
2000 Ako divé husi (TV film)
1996 Bumerang
1979 Choď a nelúč sa
1975 Brána k domovu (TV film)
1973 Horká zima

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Popaterce (TV seriál)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Hromy divo bijú (E06)
Augustové dni (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace