foto

László Csendes

  • nar. 21.9.1944
    Rimavská Sobota, Maďarsko
  • zem. 20.3.2017 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Álom hava
2005 Kivilágos kivirradtig (TV film)
2004 Magyar vándor
1996 Honfoglalás
1993 A fáklya (TV film)
1989 Prebudenie (TV film)
1985 Az idegen gyermek (TV film)
1980 Fekete rózsa (TV film)
1976 Rozdelení
1974 V každom počasí
1973 Horká zima

TV seriály

1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace