foto

Franz Posch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Aus dem Leben - Die Reportage (TV seriál)
Urgewalten (TV seriál)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1986 Klingendes Österreich (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace