foto

Atze Schröder

  • nar. 27.9.1965 (55 let)
    Emsdetten, Západní Německo

Biografie

Atze Schröder je německá komediální postava, kterou vymyslel její představitel Hubertus Albers - původně měla skrýt autorovu pravou totožnost. Atze Schröder se proslavil v komediální show stanice RTL - "Alles Atze" (2000 - 2006).

Pravá totožnost představitele Atze Schrödera vyšla najevo v roce 1998, kdy bylo jeho jméno registrováno u DPMA (Deutsches Patent- und Markenamt - Německý patentový úřad). Ocenění: 2000: Německá cena komedie – Nejlepší komediální akt za Alles Atze 2003: Německá cena komedie – Nejlepší herec komediálních pořadů za Alles Atze 2003: Německá televizní cena – Nejlepší sitcom za Alles Atze 2005: Německá cena komedie – Nejlepší komediální seriál za Alles Atze

Mormoděj

Herecká filmografie

Filmy

2008 U-900
2006 7 trpaslíků
2005 Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
Siegfried
2004 7 trpaslíků

TV seriály

2002 Der kleine Eisbär (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)

Dokumentární

2019 Unser Westen, Unser Witz (TV film)
2016 Wer wird Millionär? - Das Phänomen (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2020 Weißt Du noch...? - Die 90er (TV pořad) - mod.
2019 50 Jahre ZDF-Hitparade (TV pořad)
2018 Das Lustigste aus den Talkshows - ein Best of... (TV pořad)
Was für ein Jahr! (TV pořad)
2017 Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad)
Quatsch Comedy Club (TV pořad)
2016 1LIVE Köln Comedy-Nacht XXL (TV pořad)
Der Deutsche Comedy Preis 2016 (TV pořad)
2015 Mein bestes Jahr - Comedy mit Rückblick (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Bülent & seine Freunde (TV pořad)
2013 25 Jahre Herbert Knebels Affentheater - Die große Jubiläumsshow mit besonderen Gästen aus der Grugahalle Essen (TV pořad)
Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2012 Atze Schröder live! Schmerzfrei (TV pořad)
2011 Atze Schröder live! (TV pořad)
Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell (TV pořad)
2009 Und es schmeckt doch!? (TV pořad)
2008 Der große Comedy Adventskalender (TV pořad)
Lachgeschichten (TV pořad)
Markus Lanz (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
2003 Die ultimative Chart Show (TV pořad)
Rent-a-Pocher (TV pořad)
2002 80er Jahre Show, Die (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Die Karl Dall-Show (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky