foto

Héctor R. Figueroa

  • nar. 4.1.1934
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 26.12.2012 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Percy & Thunder (TV film)
1989 Oklamaný (TV film)
1987 Rodinná pouta (TV film)
Veřejné tajemství (TV film)
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Orel a medvěd (TV film)
Stitches
Životní šance (TV film)
1983 Hvězdolet I. (TV film)
Memorial Day (TV film)
1982 Tomorrow's Child (TV film)
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
Midnight Offerings (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Marriage Is Alive and Well (TV film)
Reunion (TV film)
Scared Straight! Another Story (TV film)
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
The Ordeal of Dr. Mudd (TV film)
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Zuma Beach (TV film)

TV seriály

2002 Pohotovost (TV seriál)
Vězení (S08E22)
2000 Pohotovost (TV seriál)
May Day (S06E22)
Tak sladký žal (S06E21)
Dokonalý soulad (S06E18)
další epizody (5)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Pravda a důsledky (S06E05)
Poznat Tě (S05E22)
další epizody (4)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Trable začátečníků (S05E07)
další epizody (6)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Hříčky přírody (S04E08)
Přátelská palba (S04E03)
další epizody (8)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Poslední zastávka (S03E04)
Oheň v břiše (S02E19)
Není lehké býti Greenem (S02E13)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1986 Bridges to Cross (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Informant (S02E22)
A Cry for Help (S02E21)
The Gang's All Here (S02E20)
další epizody (12)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Recreational Use (S02E10)
I'll be Home for Christmas (S02E09)
Conduct Unbecoming (S02E08)
další epizody (14)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
The Best Desk Scenario (S01E08)
Fire Man (S01E07)
My Heroes Have Always Been Cowboys (S01E06)
další epizody (7)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky