foto

Dean Santoro

  • nar. 30.1.1938
    Johnstown, Pennsylvania, USA
  • zem. 10.6.1987 (49 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Concrete Beat (TV film)
1983 I Want to Live (TV film)
1982 O'Hara's Wife
1980 Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1976 Dogs
1975 Miles to Go Before I Sleep (TV film)
1974 Teror na 40. podlaží (TV film)
1971 Don't Call Us, We'll Call You

TV seriály

1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Night of the Strangler (S01E03)
The Practice (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted's Change of Heart (S07E05)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky