foto

Brad David

  • nar. 25.11.1947 (71 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Stripped to Kill
1983 Válečné hry
1980 Od devíti do pěti
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
1978 Real American Hero, A (TV film)
The Critical List (TV film)
1977 Hazing, The
1976 Eat My Dust
1973 The Candy Snatchers
1971 The Impatient Heart (TV film)
1970 Sole Survivor (TV film)

TV seriály

1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Isis (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Headmaster (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky