foto

Harvey J. Goldenberg

  • nar. 12.5.1940 (80 let)
    The Bronx, New York, USA, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Murphy's Laws of Golf
1988 Vibrace
1987 The Woo Woo Kid
1986 Bikiny Shop
1977 Konečné řešení (TV film)
1975 Cage Without a Key (TV film)
Peeper
1974 Odborník na banky
1966 Love Statue, The

TV seriály

1992 Báječná léta (TV seriál)
Barevná fotografie (S05E13)
1990 The Golden Girls (TV seriál) - a.z.
The President's Coming! The President's Coming! Part 2 (S05E26) - a.z.
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Sophia's Wedding: Part 1 (S04E06)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Kojak (TV seriál)
Ruku na srdce a přísahej (S02E13)
Neuč raněného naříkat (S02E08)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Showtime (S01E24)
Major Fred C. Dobbs (S01E22)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky