foto

Harvey J. Goldenberg

  • nar. 12.5.1940 (79 let)
    The Bronx, New York, USA, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Murphy's Laws of Golf
1988 Vibrace
1987 In the Mood
1986 Bikiny Shop
1977 Konečné řešení (TV film)
1975 Cage Without a Key (TV film)
Peeper
1974 Odborník na banky
1966 Love Statue, The

TV seriály

1988 Báječná léta (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Sophia's Wedding: Part 1 (S04E06)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Showtime (S01E24)
Major Fred C. Dobbs (S01E22)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace