foto

Jack Somack

  • nar. 14.9.1918
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 24.8.1983 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1980 Carlton Your Doorman (TV film)
Hero at Large
1979 Little Rascals Christmas Special, The (TV film)
Rabín a zloděj
Žena v ringu
1976 Blood Bath
1972 Heat of Anger (TV film)
Portnoy's Complaint
1971 Desperate Characters
The Pursuit of Happiness
1970 Shut Up... I'm Crying
1969 Generation
Twinky
1968 Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)

TV seriály

1982 Gloria (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1980 Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Ball Four (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Popi (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace