foto

Rick Goldman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1989 Anatomie pana člověka
1987 Lovec lidí
Noční dobrodružství
1986 Vražda v uniformě (TV film)
1985 Stopa
1978 Disco Fever
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 The Court-Martial of George Armstrong Custer (TV film)

TV seriály

1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Quark (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace