foto

Joel Lawrence

  • nar. 23.11.1932
    The Bronx, New York, USA
  • zem. 23.5.1999 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Deadly Intentions (TV film)
1981 Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1979 Fast Friends (TV film)
Jennifer: Příběh jedné ženy (TV film)
Tajemství farmy Clonus
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
1973 Don't Be Afraid of the Dark (TV film)
1972 Jigsaw (TV film)
1971 Face of Fear, The (TV film)
Welcome Home, Soldier Boys
1964 Zbohatlíci
1959 Destination Space (TV film)
Roadracers

TV seriály

1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Musíte mi věřit (S02E05)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace