foto

Irena Žáčková

  • nar. 26.11.1961 (55 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1989 Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
1988 O komtesce a zbojníkovi (TV film)
1985 Pětka s hvězdičkou
Šahrazád (TV film)
1980 Trnové pole
1979 Housata

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

TV pořady

1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace