foto

Goran Sultanovič

  • nar. 23.8.1947 (72 let)
    Zemun, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Off
2010 Plavi voz
2006 Sedam i po
2004 Skela (TV film)
2003 011 Beograd
2002 Država mrtvih
Lavirint
Mrtav 'ladan
2000 Gorski vijenac (TV film)
1999 Nož
Proleće u Limasolu (TV film)
1998 Dosije 128 (TV film)
1997 Do koske
1995 Sve će to narod pozlatiti (TV film)
1994 Želja zvana tramvaj (TV film)
1993 Raj (TV film)
1992 Dezertér
Policajac sa Petlovog brda
1991 Holivud ili propast (TV film)
Mala
1990 Ožalošćena porodica (TV film)
Pokojnik (TV film)
1989 Poslednji krug u Monci
1988 Balkan ekspres 2
1987 Lager Niš
Muž se zlatými brýlemi
Pogrešna procena (TV film)
To už jsem viděl: Déja vu
1986 Šmeker
1984 Jaguarov skok
1982 Venerijanska raja (TV film)
1981 Bila jednom ljubav jedna (TV film)
Stari Beograd (TV film)
1980 Kotorski mornari
Pozorišna veza
Švabica (TV film)
1979 Gospodin Dimković (TV film)
Kakav dan (TV film)
1978 Otac ili samoća (TV film)
Trener
1977 Potmuli odjeci
1976 Metak u leđa (TV film)
1975 Zimovanje u Jakobsfeldu
1974 Zakletva (TV film)
1973 Devičanska svirka (TV film)
Milojeva smrt (TV film)
Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
Samoća (TV film)
1972 Sami bez andjela (TV film)
Sarajevski atentat (TV film)
1971 Bez naziva (TV film)
Domovina u pesmama (TV film)
Šešir profesora Koste Vujića (TV film)
1968 Ima ljubavi, nema ljubavi

TV seriály

2018 Žigosani u reketu (TV seriál)
2008 Gorki plodovi (TV seriál)
2007 Premijer (TV seriál)
2003 Kazneni prostor 2 (TV seriál)
Najbolje godine (TV seriál)
2002 Naša mala redakcija (TV seriál)
2001 Porodično blago 2 (TV seriál)
1999 Kod male sirene (TV seriál)
1998 Porodično blago (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)
Složna braća (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
Policajac sa Petlovog Brda 2 (TV seriál)
1993 Policajac sa Petlovog Brda (TV seriál)
1992 Volim i ja nerandže... no trpim (TV seriál)
1991 Teatar u Srba (TV seriál)
1990 Bolji život 2 (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
Drugarica ministarka (TV seriál)
1987 Scialo, Lo (TV seriál)
Soba 405 (TV seriál)
Vuk Karadžić (TV seriál)
1986 Smešne i druge priče (TV seriál)
1985 Brisani prostor (TV seriál)
1983 Dani AVNOJ-a (TV seriál)
Mrtvi se ne vraćaju (TV seriál)
1981 Priče preko pune linije (TV seriál)
1980 Pozorište u kući 4 (TV seriál)
Svetozar Marković (TV seriál)
1979 Slom (TV seriál)
1977 Crni dani (TV seriál)
1976 Morava 76 (TV seriál)
Na putu izdaje (TV seriál)
Povratak otpisanih (TV seriál)
Više od igre (TV seriál)
1975 Salaš u Malom Ritu (TV seriál)
1973 Naše priredbe (TV seriál)
1972 Građani sela Luga (TV seriál)
Izdanci iz opaljenog grma (TV seriál)
1970 Maksimetar (TV seriál)
1968 Naše priredbe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky