foto

Ana Duato

  • nar. 18.6.1968 (51 let)
    València, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Las razones de mis amigos
1999 Los lobos de Washington
1998 La vuelta de El Coyote
1997 Color de las nubes, El
1996 Adosados
Zahradníkův pes
1994 Amor propio
1993 Amigos del muerto, Los
1992 Una estación de paso
1991 Cómo levantar 1000 kilos
1989 Un negro con un saxo
1987 Madrid

TV seriály

2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 Mediterráneo (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1990 Para Elisa (TV seriál)
Telepasión española (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky