foto

João Craveiro

  • nar. 19.11.1972 (48 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 As Cinzas da Mãe (TV film)
Sombras Brancas
2020 Terra Nova
2018 Linhas de Sangue
1996 Leyenda de Balthasar el Castrado, La

TV seriály

2020 O Mundo Não Acaba Assim (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
2019 Teorias da Conspiração (TV seriál)
Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
2018 Alma e Coração (TV seriál)
Circo Paraíso (TV seriál)
Três Mulheres (TV seriál)
2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
Água de Mar (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
Mundo ao Contrário (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 A Família Mata (TV seriál)
Rosa Fogo (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Resistirei (TV seriál)
2005 Até Amanhã, Camaradas (TV seriál)
2002 Saber Amar (TV seriál)
2000 Querido Professor (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Ungewollten – Die Irrfahrt der St. Louis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky