foto

Tiago Delfino

  • nar. 10.10.1997 (23 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gabriel
O Grande Circo Místico
2017 Índice Médio de Felicidade
2014 Os Gatos não Têm Vertigens

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
2018 Onde Está Elisa? (TV seriál)
2014 Água de Mar (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
Conta-me História (TV seriál)
Os Filhos do Rock (TV seriál)
Portal do Tempo (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky