foto

Jitka Foltýnová

  • nar. 24.3.1964
    Hodonín, Československo
  • zem. 26.7.2014 (50 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Křídla Vánoc
2011 Pan Pozdě (studentský film)
2006 Prachy dělaj člověka
2004 Hodný chlapec (TV film)
2003 Pátek čtrnáctého (TV film)
1999 Zprávy z domova (studentský film)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1992 Kouzelné dny
1991 Corpus delicti
1979 Housata

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zhasni! (S03E16)
Nejsem kukačka (S02E65)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky