foto

Thomas Wenke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flucht durchs Höllental (TV film)
2018 Du bist nicht allein (TV film)
2017 Pomsta Luny
Teenosaurus Rex
2015 Venusfliegenfalle
2014 Tatort - Am Ende des Flurs (TV film)
2013 Tödliche Versuchung (TV film)
2012 Jeder Tag zählt (TV film)
2010 Mein Leben im Off
2008 Morgen räum' ich auf (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)

TV seriály

2019 Gipfelstürmer - Das Berginternat (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace