foto

Ryszard Wojtyllo

  • nar. 2.4.1936 (83 let)
    Lwów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
2013 Dobrý příběh
Jedes Jahr im Juni (TV film)
2010 Unkraut im Paradies
2009 Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008 Polska Love Serenade (studentský film)
2001 Zutaten für Träume
1992 Deutschfieber
1989 Schulz & Schulz (TV film)
1975 Awans
1967 Zabijaka (TV film)
1960 Decyzja
Zobaczymy sie w niedziele

TV seriály

2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schatten des Adlers (S06E22)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace