foto

Štěpán Kučera

  • nar. 1.7.1968 (48 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Syn režisérky Věry Chytilové a kameramana Jaroslava Kučery spolupracoval s Petrem Václavem i na jeho předchozích hraných filmech Marian a Paralelní světy. Je držitelem Ceny asociace českých kameramanů a již třikrát byl nominován na Českého lva.

Cestaven.cz

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Skokan
2016 Nikdy nejsme sami
2014 Cesta ven
2013 Strach
2003 Fricasse
Nepodepsaný knoflík (TV film)
2001 Paralelní světy
1999 Návrat idiota
Praha očima...
1998 Pasti, pasti, pastičky
1996 Marian
1994 Barevná etuda (studentský film)
Celnice (studentský film)
1992 Jezevec nosí pochybnosti (studentský film)

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
Iva Janžurová a Miroslav Donutil (E52)
Ejhle člověk a život s nebožtíky (E44)
2010 Ženy SHR (TV film)
2006 Táta jako máma (TV seriál)
2004 Cesta - portrét Věry Chytilové
2003 Trója v proměnách času
2000 Vzlety a pády
1995 Bastard (TV film)
1993 Co člověk má (TV film)
Paní Le Murie (studentský film)
1992 Prvních 25 nejtěžších (studentský film)
1989 Blátošlap (studentský film)

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Kopytem sem, kopytem tam
1980 Kalamita
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
1976 Hra o jablko

Dokumentární

1999 Film o filmu - Návrat idiota (TV film)

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Barevná etuda (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace