foto

Rosa Novell

  • nar. 1953
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 27.2.2015
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pilato, Pilato...
Rastres de sàndal
2011 14 d'abril. Macià contra Companys (TV film)
2009 Xtrems
2008 Mirant al cel
Paní z Monsoreau (TV film)
2004 Rok, kdy nastala potopa
2001 Germanes de sang (TV film)
1997 Le Grand Batre (TV film)
1996 Libertarias
Más allá del jardín
Razones sentimentales
1994 Proč to všechno
1993 Rosa rosae
1992 Largo invierno, El
1991 Dalí
Els papers d'Aspern
Lo más natural
1990 Restauració (TV film)
1989 Bañera, La
1987 Pasión lejana
Una noche en Casablanca
1986 Lola
Pod hrozbou smrti
1983 Interior roig
1981 El vicari d'Olot
1976 Hic Digitur Dei

TV seriály

2003 Mari, La (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
Nissaga de poder (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)
Estació d'enllaç (TV seriál)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1986 Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
1984 El xou de la família Pera (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
Quitxalla (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)

Dokumentární

2015 El testament de la Rosa
2010 Bicicleta, cullera, poma

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky