foto

Àngel Cerdanya

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 El zoo d'en Pitus (TV film)
1992 Los mares del sur
1991 Terranova (TV film)
1990 Ho sap el ministre?
1989 Una dona al meu jardí
1988 Luces y sombras

TV seriály

2017 Com si fos ahir (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
Sagrada família, La (TV seriál)
2002 Mirall trencat (TV seriál)
2001 Memoria e il perdono, La (TV seriál)
1999 Happy House (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)
1997 Joc de viure, El (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
Oh, Espanya! (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace