foto

Jacek Reda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 25 lat niewinności. Sprawa Tomka Komendy
2018 Pitbull: Ostatni pies
2014 Służby specjalne

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Nie wszystko złoto (S04E02)
2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 9 (E09)
W rytmie serca (TV seriál)
Wszystko zostaje w rodzinie (S03E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mróz (S19E11)
Salowy (S19E07)
Filmowcy (S19E04)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Razem przeciw wszystkim (S04E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zdrada (S18E08)
Pasja (S18E04)
Pożegnanie (S18E03)
další epizody (7)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Psina (S15E12)
O mały włos (S15E10)
Medium (S15E09)
další epizody (7)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
Rave Party (S14E12)
Sekretny układ (S14E11)
další epizody (11)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Złoty interes (S12E12)
Medalion (S12E10)
další epizody (18)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Kolekcjoner (S10E12)
Radar (S10E11)
další epizody (13)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Małolata (S07E10)
Śpiewak (S07E07)
Czekolada (S07E06)
další epizody (5)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Kolekcjoner (S06E08)
Zanik pamięci (S06E06)
další epizody (9)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Strach na scenie (S03E09)
2008 Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
Ostatni zachód słońca (S08E12)
Ażuda (S08E11)
další epizody (9)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
Nagroda (S07E12)
Na zamówienie (S07E11)
další epizody (10)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Amnezja (S05E02)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z bagażnika (S03E13)
Powrót (S03E11)
Karciarz (S03E04)
další epizody (5)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Klub (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky