foto

Oriana Soika

  • nar. 18.12.1986 (33 let)
    Racibórz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Labirynt świadomości

TV seriály

2019 Rojst (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Gorzkie przebudzenie (S05E02)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky