foto

Jeanette Holmgren

  • nar. 15.7.1959 (61 let)
    Älvsbyn, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
2006 Älskar alla sina barn
1992 Hammar

TV seriály

2020 Medvědín (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2019 Tekutý písek (TV seriál)
Svědci (E06)
Pohřeb (E03)
Andra Åket (TV seriál)
Matkritikern (S02E04)
Bröllopsfest (S02E03)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Vårdgården (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Öga för öga (S01E04)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Bländverk (E01)
Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky