foto

Anette Brantin

  • nar. 19.5.1978 (42 let)
    Örkelljunga, Kristianstads län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Hold Me Down
2016 Sommarnatt
2014 Tillbaka till Bromma
2010 Melvin och Sjörövar-Choo Choo
2008 Lägg M för Mord
2006 Innan du slår i marken

TV seriály

2020 Sommaren-85 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky