foto

Teresa Beale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 En komikers uppväxt
2018 Sune vs Sune
2014 Hola, hola
Pojken med guldbyxorna
2013 Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Maria Wern - Först när givaren är död
2012 Mammas pojkar
2010 Att bli med barn
2009 Svatební fotograf
2007 Ciao Bella
2005 Tjenare kungen
2003 Hubená Sussie

TV seriály

2020 Chalífát (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Ďáblův advokát (S06E04)
Neúmyslná vražda (S06E03)
Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
Smrt v ohni (S05E06)
další epizody (4)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vražda v nemocnici (S05E04)
Smrt v lese (S05E03)
Rodinná záležitost (S05E02)
další epizody (4)
2010 Den fördömde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky