foto

Don Anderson

  • nar. 23.2.1924
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 23.9.1983 (59 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Rodinný lékař
1973 Magnum Force
1969 Once You Kiss a Stranger...
Smrt pistolníka
1967 Caprice
Divorce American Style
1966 Chamber of Horrors
Loď se skleněným dnem
Made in Paris
Štvanice
1965 Billie
Cesta do Švédska
Dolarová past
Drahá Brigitto
Podivné manželství
Přelud
1964 Elvis: Viva Las Vegas
Kisses for My President
Send Me No Flowers
1963 FBI Code 98
Nadšením bez sebe
Take Her, She's Mine
The Prize
Twilight of Honor
Wives and Lovers
1962 Dny vína a růží
House of Women
Mys hrůzy
1961 Babes in Toyland
Elvis Presley: Blue Hawaii
Když jsem naposledy viděl Archieho
Lover Come Back
Roztržitý profesor
Snídaně u Tiffanyho
1960 Kdo seje vítr
The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Altánek
Beloved Infidel
Career
Hoši z Filadelfie
It Started with a Kiss
Na sever severozápadní linkou
Nátlak
1958 Mardi Gras
Merry Andrew
The Last Hurrah
1957 Dejte jim za mě pusu
Hedvábné punčochy
Kelly and Me
Módní návrhářka
This Could Be the Night
Vězeňský rock
1956 Ransom!
The Opposite Sex
The Rack
The Swan
Z nóbl společnosti
1955 I'll Cry Tomorrow
The Scarlet Coat
1954 Tennessee Champ
Vzpoura na lodi Caine
1953 Divoch
Remains to Be Seen
1952 Because You're Mine
Love Is Better Than Ever
Somebody Loves Me
The Girl in White
You for Me
1951 Grounds for Marriage
The Red Badge of Courage
The Strip
1950 Nevěstin otec
1948 Velikonoční přehlídka
Vládní prohlášení
1947 High Barbaree
1946 Pošťák vždy zvoní dvakrát
The Hoodlum Saint
The Show-Off
Undercurrent
1944 Dvě děvčátka a námořník
1943 Girl Crazy

TV seriály

1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál) - herec, a.z.
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace