foto

Carrie Genzel

  • nar. 18.9.1971 (48 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ivy & Mistletoe (TV film)
2018 Parallel
2017 Hrdina Max 2: Chlupatý bodyguard
2016 Hearts of Spring (TV film)
Season's Greetings (TV film)
TVZ: Repossessed
2015 Just the Way You Are (TV film)
Povstání mrtvých: Strážní věž
2013 Evil Feed
Forever 16 (TV film)
Útok na Wall Street
2012 The Wishing Tree (TV film)
2011 Pastorova žena (TV film)
2010 Vražda mezi přáteli (TV film)
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Pes jménem Krismes (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Far Cry
Loch-ness teror (TV film)
2007 88 minut
BloodRayne 2: Vykoupení
Postal
2006 Temná bouře (TV film)
2001 Amy's Orgasm
1999 Soccer Dog: The Movie
1996 Killer Inside, The
1995 Crosstown Traffic (TV film)
Virtual Seduction (TV film)
Ženy za mřížemi
1991 Lyžařská škola

TV seriály

2015 Lovci duchů (TV seriál)
Just My Imagination (S11E08)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Kouzla a čáry (S03E12)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Nikdo nás nedostane (E16)
2009 Assistants, The (TV seriál)
2008 Under One Roof (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Whistler (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Zuřivost (S06E07)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bugs (S01E08)
Reunion (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zločiny a přestupky (S08E19)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Dog Eat Dog (S04E05)
Pal Joey (S04E03)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Let čmeláka (S10E07)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky