foto

Bertrand Arthuys

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Le pain du diable (TV film)
2007 Belle et le sauvage, La (TV film)
2006 Větrná bouře (TV film)
2005 Riquet (TV film)
2003 Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
1998 Tous ensemble (TV film)
1997 Mars ou la terre (TV film)
1995 Mal-aimée, La (TV film)
1990 Tom et Lola

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Vertiges (S07E08)
Chemin de Compostelle (S07E07)
Les Origines (2/2) (S07E02)
další epizody (4)
2018 Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
L'oeuvre de Dieu, la part du diable (S06E09)
Une histoire de famille (S06E08)
další epizody (6)
2017 Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Paradis perdu (S05E02)
další epizody (4)
2016 Caïn (TV seriál)
Infiltrée (2/2) (S04E06)
Infiltrée (1/2) (S04E05)
Pour vivre heureux (S04E04)
další epizody (4)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Miss Amore (S03E04)
další epizody (4)
2014 Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
Caïn et Abel - Partie 2 (S02E04)
Caïn et Abel - Partie 1 (S02E03)
další epizody (4)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Otages (S01E07)
Dans la peau (S01E06)
další epizody (8)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Alerte enlèvement partie 2 (S09E04)
Alerte enlèvement partie 1 (S09E03)
Hors jeu (S09E01)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Ma mère à moi (S08E10)
En milieu ordinaire (S08E08)
Chat de gouttière (S08E07)
další epizody (5)
2007 Jurés, Les (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Temps perdu, Le (TV film)
1999 Les Coquelicots sont revenus (TV film)
1998 Tous ensemble (TV film)
1995 Mal-aimée, La (TV film)
1990 Tom et Lola

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Vertiges (S07E08)
2018 Caïn (TV seriál)
Fenêtre sur chambre (S06E07)
Sur les quais - partie 2 (S06E06)
Sur les quais - partie 1 (S06E05)
2017 Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Obsession (S05E08)
další epizody (10)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
další epizody (10)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Bijoux de famille (S03E06)
další epizody (8)
2014 Caïn (TV seriál)
Mauvais garçon (S02E06)
L'île (S02E05)
Caïn et Abel - Partie 2 (S02E04)
další epizody (6)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Otages (S01E07)
Dans la peau (S01E06)
další epizody (8)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
1998 Tous ensemble (TV film)
1995 Mal-aimée, La (TV film)
1990 Tom et Lola

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Retour à Marseille

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Vertiges (S07E08)
Chemin de Compostelle (S07E07)
Harcèlement (S07E06)
další epizody (8)
2018 Caïn (TV seriál)
Fantôme du passé (S06E10)
L'oeuvre de Dieu, la part du diable (S06E09)
Une histoire de famille (S06E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky