foto

June Ellis

  • nar. 1926
    Dover, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.6.2011
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Správná věc
1988 The Girl in a Swing
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
Past Caring (TV film)
1984 Angels in the Annexe (TV film)
Hot Moves
1979 Amíci
1972 Zběsilost
1971 Melody
1969 Kruhy na vodě
Tisíc dnů s Annou
1967 Pět milionů let k Zemi
1966 Sky West and Crooked
1964 Diary of a Nobody (TV film)
1962 Postman's Knock
1954 The Angel Who Pawned Her Harp

TV seriály

1995 How to Be a Little Sod (TV seriál)
1992 Špioni (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 December Rose, The (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1978 Everyday Maths (TV seriál)
Soft Touch, A (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 The Foundation (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1974 Porridge (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Spoils of Poynton, The (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Gambler, The (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Desperate People, The (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
My Friend Charles (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace